APA WE OFFER
w
DET Power aktif njelajah lan nemokake jagad anyar kanthi energi lan solusi sing terus berkembang.
  • VRLA-LEAD ACID BATTERY

    VRLA-LEAD ASAM BATERAI

    Reliable lan lengkap daya AGM, GEL, Banjir, katup suhu dhuwur diatur
  • FRONT TERMINAL BATTERY

    BATERAI TERMINAL NGAREP

    piring sudhut mlengkung 3D lan teknologi elektrolit koloid nano diadopsi.urip siklus dawa (luwih 15 taun), daya ngambang kurang saiki lan kinerja suhu dhuwur sing stabil
  • LITHIUM BATTERY

    BATERAI LITHIUM

    Kemampuan ngisi daya cepet baterei LiFePo4 kanggo nyedhiyakake solusi energi sing cocog kanggo solar
  • POWER WALL BATTERY

    BATERI TEMBUNG POWER

    Baterei tembok daya DET POWER sel fosfat wesi lithium berkualitas tinggi diadopsi, sing nduweni kinerja stabil, efisiensi lan stabilitas dhuwur ing ngisi daya lan mbuwang, lan instalasi sing prasaja,
  • SOLAR ENERGY STORAGE

    STORAGE ENERGI SURYA

    DET POWER minangka produsen terkemuka ing produksi kualitas lan efisiensi dhuwur
  • UPS

    UPS

    DET POWER UPS nyedhiyakake proteksi daya skala penuh kanggo aplikasi kritis
  • DATA CENTER

    PUSAT DATA

    Solusi pusat data mikro lan medium sing terintegrasi kanthi kompak
  • ENERGY STORAGE SOLUTION

    SOLUSI PENYIMPANAN ENERGI

    Solusi panyimpenan energi off-grid / on-grid sing canggih & inovatif kanggo dinikmati
produk unggulan
n
DET Power ngembangake produk lan solusi anyar miturut owah-owahan paling anyar ing pasar.
  • DET Smart Powerwall 5kwh 7kwh 10kwh LiFePo4 battery

    DET Smart Powerwall 5kwh 7kwh 10kwh LiFePo4 baterei

    DET Smart Powerwall minangka solusi sistem panyimpenan energi baterei sing dikembangake dening detai, sing nduweni kaluwihan safety lan linuwih, umur layanan dawa, area lantai cilik, operasi lan pangopènan sing prasaja.Sel fosfat wesi lithium diadopsi, yaiku sel paling aman ing baterei lithium.Teknologi kontrol enggo bareng aktif sing unik ing industri ndhukung pencampuran baterei lawas lan anyar, kanthi signifikan nyuda capex.Sistem BMS multi lapisan, digabungake karo sistem GRPS / APP, nyadari manajemen cerdas baterei lan nyuda OPEX.
    • Wall mounted Dipasang ing tembok
    • IP65 waterproof IP65 anti banyu
    • Higher capacity Kapasitas sing luwih dhuwur
    • Long backup time Wektu serep dawa
    ndeleng kabeh produk
  • 48V Home series lithium phosphate battery - expandable capacity

    48V seri Ngarep baterei lithium fosfat - kapasitas expandable

    Seri panyimpenan energi kulawarga yaiku DET POWER Solusi sistem panyimpenan energi baterei jinis kabinet sing dikembangake dening perusahaan tenaga wis nggabungake baterei panyimpenan energi kanthi kapasitas ekspansi gedhe, papan cilik, gerakan sing trep lan visibilitas informasi.Baterei terpadu jinis kabinet bisa ngasilake baterei saben modul kanthi stabil liwat ekualiser BMS, sing ndadekake umur baterei luwih suwe.
    • Wall mounted Dipasang ing tembok
    • IP65 waterproof IP65 anti banyu
    • Higher capacity Kapasitas sing luwih dhuwur
    • Long backup time Wektu serep dawa
    ndeleng kabeh produk
Aplikasi Kita
o
DET Power, minangka perusahaan kelas donya, diadegaké ing taun 1985, wis operasi ing enem bawana.
ndeleng kabeh aplikasi
SAPA KITA?
w

Det Power Battery Technology Co., Limited

DET POWER Manutacturers (ndhuwur 500 buruh, 20.000m2 bengkel bebas bledug, 12 taun pengalaman, 5 taun sumber kanggo 20 pelanggan perdagangan manca global, ISO, CE lan ULcertification, 2 jam kanggo nggayuh pelabuhan Hong Kong, iki carane kita nyedhiyani layanan kualitas lan pelanggan kondhang ing saindenging jagad Layanan kompetitif)…


Perusahaan Manut Prinsip "Nindakake Prekara Kanggo Wektu, Nindakake Saben Baterei Kanthi Ati-ati, Lan Kepuasan Pelanggan Utamane!"Kita Percoyo Yen Kualitas, Layanan lan Rega Bakal Nggawe Sampeyan Luwih Saingan Ing Kompetisi Pasar sing Atos.

ndeleng liyane babagan
DET
1995
1995
wiwit
100
100
negara
1100
1100
pelanggan
2200
2200
proyek
110
110
mitra
  • FACTORY DIRECT SALE
    PABRIK LANGSUNG SALE
    20+ taun pengalaman manufaktur karo 2 pabrik manufaktur lan produk bisa dikirim menyang purchasers langsung.
  • HIGH QUALITY
    KUALITAS Inggil
    Kita duwe pabrik sel baterei dhewe,Produk kita ngliwati sistem kontrol kualitas sing ketat kanggo ngluwihi kinerja lan linuwih
  • ADVANCED TECHNOLOGY
    TEKNOLOGI LANJUT
    Kita duwe tim R&D dhewe, lan duwe kerjasama apik karo universitas Cina kanggo mesthekake nggunakake desain teknologi sing paling maju.
  • PROFESSIONAL SERVICE
    LAYANAN PROFESIONAL
    Layanan multi platform online lan offline, insinyur berpengalaman & tim sales profesional nemtokake layanan pra & sawise dodolan lan pangiriman kanthi tepat wektu kanggo pelanggan global.
Pusat Warta
n
DET Power nuduhake tren & teknologi paling anyar kanggo tuwuh bebarengan karo pelanggan global.

Hubungan antarane voltase Pack lan kapasitas baterei lithium wesi fosfat

11 Apr 2022
Paket baterei lithium wesi fosfat disenengi dening akeh penggemar amarga bobote luwih entheng ing kapasitas sing padha, kapasitas baterei lithium minangka salah sawijining indikator kinerja penting kanggo ngukur kinerja baterei, nalika ngeculake, voltase baterei lithium bakal gradu ...
Apa sampeyan nggoleki informasi luwih lengkap babagan produk profesional lan solusi daya DET Power?Kita duwe tim ahli sing siap mbantu sampeyan.Mangga isi formulir lan wakil sales kita bakal ngubungi sampeyan sakcepete.